Wine country
Four locations
Wine country
Four locations
Wine country
Op maat gemaakt
Onvergetelijke reiservaringen
Op maat gemaakt
Onvergetelijke reiservaringen
Op maat gemaakt

Info

Bij Free to Travel geloven we in het creëren van onvergetelijke reiservaringen.

Welkom bij Free to Travel, waar ik, Frederique, mijn passie voor reizen met jou deel. Na zes jaar vliegen als stewardess en 4 jaar in het buitenland gewoond te hebben (Australië en Maleisië), heb ik besloten mijn expertise te gebruiken om anderen te helpen de wereld te verkennen.

Bij Free to Travel geloven we in het creëren van onvergetelijke reiservaringen. Wij staan klaar om jou te begeleiden bij het plannen van jouw droomreis, met aandacht voor elk detail en een ongeëvenaarde passie voor het ontdekken van nieuwe bestemmingen.

Of je nu een klein bedrijf, een startup, een zzp’er of een particulier bent, wij zijn er om jouw reisbehoeften te vervullen. Ons doel is om elke klant te helpen bij het vinden van de perfecte bestemming, of het nu gaat om een ontspannende strandvakantie, een verkenningstocht naar een exotisch land of een zakenreis vol professionele mogelijkheden, wij regelen het.

VZR Garant

Bij Free to Travel kan je volop ontspannen tijdens jouw vakantie. Je hoeft je geen zorgen te maken over je financiën dankzij de bescherming van VZR Garant. Dit biedt de geruststelling dat wanneer er spraken is van faillissement, vooraf betaalde reiskosten worden vergoed.

VvKR

Wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.